Rekordní studentský Raut

15Května2015

Studenti oboru Kuchař číšník pod vedením paní Vojáčkové zorganizovali v prostorách našeho zákazníka zatím rekordní raut pro 300 hostů .

Raut se konal po dva dny, v pátek a v sobotu. Celkem na přípravě občerstvení ve formě studené a teplé kuchyně a na obsluze hostů spolupracovalo 16 studentů oboru Kuchař číšník.

Gratulujeme tímto všem studentům, protože zorganizovat raut podobného rozsahu vyžaduje zápal a nadšení každého jednotlivce.

 

A co jsme podávali? podívejte se s námi:

STUDENÁ KUCHYNĚ

  • Kanapky s paštikou s kachních jater
  • Kanapky s roquefortovou pěnou
  • Kanapky s rajčátky a mozzarellou
  • Paštičky z listového těsta s koprovým mascarpone a uzeným lososem
  • Salát bar (rajčata, papriky, okurky, listové saláty, výběr dresingů)
  • Miniřízečky (30g) kuřecí se sezamem
  • Miniřízečky (30g) z vepřové kotlety
  • Anglický roastbeef s dijonský dipem
  • Výběr domácích uzeninových specialit s nakládanou zeleninou
  • Domácí tlačenka s jarní cibulkou
  • Výběr lahůdkových paštik servírovaných na zrcadle
  • Výběr sýrů s ořechy
  • Výběr uzeninových specialit s nakládanou zeleninou
  • Čokoládová fontána s kusový ovocem
  • Minipohár – mascarpone s jahodami
  • Variace minidezertů (výběr ze 4 druhů)
  • Mix kusového a krájeného ovoce, čokoládová fontána
  • Domácí jablečný závin (50g)
  • Svatební koláčky (tvaroh, povidla, mák, ořechy)

TEPLÁ KUCHYNĚ 400g/osoba:

  • Uzená kýta od kosti krájená před hosty
  • Pečené kuřecí špalíky na rozmarýnu
  • Šťouchané brambory
  • Marinovaná vepřová krkovička s pepřovou omáčkou
  • Bramborové dukáty
  • Mořský úhoř na másle s citronovým tymiánem
  • Glazovaná jarní zelenina
  • Kuskus s grilovanou zeleninou a pařížským pepřem
  • Grilované kuřecí špízy
  • Plzeňský hovězí guláš
  • Pečená kachna
  • Pečené kuřecí stehno

Aktuality

29Června2017

Morava 2017 - praxe CR2

Ve dnech 17. až 24. června 2017 absolvovali ...

15Června2017

Kurz přežití 2017

Studenti 2. ročníku hotelové školy oboru ...

14Června2017

Evropská olympiáda mládeže AHCR

Dne 13. 6. 2017 proběhl na naší hotelové ...

7Června2017

Praktické zkoušky oboru Kuchař-číšník

Ve dnech 5. - 9. 6. 2017 proběhla na naší ...

1Června2017

Plán práce na měsíc červen 2017

Informujeme Vás o plánovaných akcích na ...

29Května2017

Česká školní inspekce

Během minulého měsíce u nás vykonávala ...

29Května2017

Vodácký výcvik Cestovní ruch 2. ročník -…

Pod vedením zkušených instruktorů vyrazili ...

23Května2017

Český les - příprava na praxi

Studenti 3. ročníku Akademie hotelnictví ...

19Května2017

Válka profesora Klamma

Tělocvična hotelové školy zaplněná ...

17Května2017

Rallye Plzeň

V květnu se třídy HC2 a HC3 zúčastnily ...

2Května2017

Londýn 2017

Studenti Akademie hotelnictví a cestovního ...

1Května2017

Plán práce na měsíc květen 2017

Podívejte se na přehled chystaných akcí v ...

      Instagram     

 

_____________________________

Hotelová škola

 



 Hotelová škola jídelna

Vážení rodiče,

ochutnejte naše jídla spolu se svými dětmi!
Oběd si objednáte den dopředu do 12.00 na emailu školní jídelny: jidelna@hotelovka-plzen.cz .
Oběd zaplatíte v hotovosti ve školní jídelně. Cena jídla je 65.00 Kč
Školní jídelna


 

 HOTELOVÁ ŠKOLA PLZEŇ

Akademie hotelnictví a cestovního ruchu vypisuje studijní obory Cestovní ruch,  Hotelnictví, Kuchař - číšník a Podnikání