Přednáška "100PROGASTRO"

V dnech 21. a 22. 4.2021 proběhly přednášky v rámci distanční výuky. 

Tyto přednášky nám zajistila přední společnost v ČR a na Slovensku 100PROGASTRO (https://100progastro.cz/), která se zabývá školením a tréninkem personálu v gastronomii. Našim žákům zprostředkovali nesmírně zajímavý dvojblok přednášek primárně zaměřených na obsluhu se zaměřením na nejmodernější trendy a přístupy v gastronomii. Přednášky byly jen pro 15 vybraných dobrovolníků, kteří velice dobře reagovali a komunikovali s lektorem.

Program těchto přednášek byl následující:

1. den:

  • Jak funguje gastro podnik – principy úspěšného podniku
  • Definice zákaznického zážitku
  • Potřeby hostů
  • Zákaznická typologie
  • Vliv obsluhy na spokojenost hostů a profit podniku
  • Předpoklady pro zvládání excelentní komunikace

2. den:

  • Spotřebitelské chování – nákupní mise
  • Kroky obsluhy – struktura obsluhy během pobytu hosta
  • Profitabilní a spokojeností kroky
  • Servisní cyklus + video
  • Prodejní techniky obsluhy
  • Obsluha jako nejdůležitější článek pro úspěšný gastro podniku

 

100pro_gastro_přednášky-1  100pro_gastro_přednášky-2

Aktuality a akce školy

ISIC

Rádi bychom vás informovali, že si u nás můžete nově nechat udělat ISIC kartu. Pod článkem naleznete dokument, který stačí vytisknout, vyplnit a ...

23. 4. 2024


Naši žáci odjeli na…

Dne 7. 4. 2024 odjelo 23 žáků z oboru Kuchař - číšník na odbornou stáž s programem Erasmus+ do slovenské Bratislavy a do německého Bad ...

15. 4. 2024


Dubnové akce v salonku AHCR

Letošní duben je nadmíru nabitý gastronomickými zážitky. První skvělá akce se uskutečnila dne 4. 4. 2024 v našem školním ...

10. 4. 2024


Pozvánky k přijímací…

Vážení uchazeči o studium na naší škole a vážení zákonní zástupci, dne 27. 3. 2024 vám byly na vaši e-mailovou ...

27. 3. 2024


Gastro Kroměříž 2024

V úterý 19.3. 2024 jsme se s kuchařským a sommelierským týmem zúčastnili soutěže Gastro Kroměříž 2024. Za tým kuchařů byl ...

25. 3. 2024


Rozhovor s Markem Beštou ze…

Naším cílem je, aby žáci dostudovali a zůstali v oboru, říká provozní předních plzeňských restaurací Marek Bešta. ...

13. 3. 2024


Exkurze do pivovaru…

Součástí studia oboru Hotelnictví jsou také různé exkurze, při kterých si žáci mohou vyzkoušet, co se naučili ve škole. Jednou ...

29. 2. 2024


Těšínská karafa 2024

Letos proběhl již 17. ročník sommelierské soutěže TĚŠÍNSKÁ KARAFA 2024, kterou, pod záštitou Asociace someliérů ČR, ...

21. 2. 2024


Den pohádek pro MŠ - 15.…

Jednou z činností, kterou se žáci Cestovního ruchu učí, je příprava programu pro Mateřské školky. Tentokrát si vymysleli zábavu v ...

15. 2. 2024


Valentýnské menu 15.2.2024

Dne 15.2.2024 uspořádali žáci třídy HT4 (Hotelnictví) banketní večeři v salonku AHCR. Večeře byla na téma Svatý Valentýn a vše se ...

15. 2. 2024