Rekordní studentský Raut

15Května2015

Studenti oboru Kuchař číšník pod vedením paní Vojáčkové zorganizovali v prostorách našeho zákazníka zatím rekordní raut pro 300 hostů .

Raut se konal po dva dny, v pátek a v sobotu. Celkem na přípravě občerstvení ve formě studené a teplé kuchyně a na obsluze hostů spolupracovalo 16 studentů oboru Kuchař číšník.

Gratulujeme tímto všem studentům, protože zorganizovat raut podobného rozsahu vyžaduje zápal a nadšení každého jednotlivce.

 

A co jsme podávali? podívejte se s námi:

STUDENÁ KUCHYNĚ

  • Kanapky s paštikou s kachních jater
  • Kanapky s roquefortovou pěnou
  • Kanapky s rajčátky a mozzarellou
  • Paštičky z listového těsta s koprovým mascarpone a uzeným lososem
  • Salát bar (rajčata, papriky, okurky, listové saláty, výběr dresingů)
  • Miniřízečky (30g) kuřecí se sezamem
  • Miniřízečky (30g) z vepřové kotlety
  • Anglický roastbeef s dijonský dipem
  • Výběr domácích uzeninových specialit s nakládanou zeleninou
  • Domácí tlačenka s jarní cibulkou
  • Výběr lahůdkových paštik servírovaných na zrcadle
  • Výběr sýrů s ořechy
  • Výběr uzeninových specialit s nakládanou zeleninou
  • Čokoládová fontána s kusový ovocem
  • Minipohár – mascarpone s jahodami
  • Variace minidezertů (výběr ze 4 druhů)
  • Mix kusového a krájeného ovoce, čokoládová fontána
  • Domácí jablečný závin (50g)
  • Svatební koláčky (tvaroh, povidla, mák, ořechy)

TEPLÁ KUCHYNĚ 400g/osoba:

  • Uzená kýta od kosti krájená před hosty
  • Pečené kuřecí špalíky na rozmarýnu
  • Šťouchané brambory
  • Marinovaná vepřová krkovička s pepřovou omáčkou
  • Bramborové dukáty
  • Mořský úhoř na másle s citronovým tymiánem
  • Glazovaná jarní zelenina
  • Kuskus s grilovanou zeleninou a pařížským pepřem
  • Grilované kuřecí špízy
  • Plzeňský hovězí guláš
  • Pečená kachna
  • Pečené kuřecí stehno

Aktuality

6Července2018

Praxe Morava 2018 - Cestovní ruch

V rámci letních praxí oboru Cestovní ruch ...

19Června2018

Olympiáda 2018

Dne 15. 6. 2018 se v naší škole uskutečnil ...

5Června2018

Turistický kurz 2018

Začátkem června 2018 absolvovali žáci 2. ...

1Června2018

Plán práce na měsíc červen 2018

I v posledním měsíci školního roku se na ...

31Května2018

Vodácký kurz 2018

Koncem května absolvovali žáci 2. ročníku ...

29Května2018

Kurz vaření v Itálii

Ve dnech 12. – 20. května se studenti 1., ...

25Května2018

GDPR

Akademie hotelnictví a cestovního ruchu, ...

30Dubna2018

Výsledky přijímacího řízení 2018-2019

Přijímací komise při svém jednání dne ...

1Května2018

Plán práce na měsíc květen 2018

Na květen připravujeme..... ...

27Dubna2018

Poslední zvonění

Veselé ráno s našimi maturanty před ...

22Dubna2018

Exkurze do Plzeňského Prazdroje

Studentská zpráva z návštěvy pivovaru. ...

4Dubna2018

Matematický klokan - úspěch a dobré…

Zájemci z řad studentů tříd HC1, HC2, CR2 ...

      Instagram     

 

_____________________________

Hotelová škola


 hotelová škola jídelna

Vážení strávníci,

nově Vám nabídneme každý čtvrtek vybrané pokrmy české i mezinárodní kuchyně sezónního, i regionálního charakteru.
Pro Vaši lepší orientaci, bude tato speciální nabídka v jídelníčku zvýrazněna.


 


 Hotelová škola jídelna

Vážení rodiče,

ochutnejte naše jídla spolu se svými dětmi!
Oběd si objednáte den dopředu
do 12.00 hod na emailu školní jídelny: jidelna@hotelovka-plzen.cz .
Oběd zaplatíte v hotovosti ve školní jídelně. Cena jídla je 78.00 Kč
Školní jídelna


 

 HOTELOVÁ ŠKOLA PLZEŇ

Akademie hotelnictví a cestovního ruchu vypisuje studijní obory Cestovní ruch,  Hotelnictví, Kuchař - číšník a Podnikání