Rekordní studentský Raut

15Května2015

Studenti oboru Kuchař číšník pod vedením paní Vojáčkové zorganizovali v prostorách našeho zákazníka zatím rekordní raut pro 300 hostů .

Raut se konal po dva dny, v pátek a v sobotu. Celkem na přípravě občerstvení ve formě studené a teplé kuchyně a na obsluze hostů spolupracovalo 16 studentů oboru Kuchař číšník.

Gratulujeme tímto všem studentům, protože zorganizovat raut podobného rozsahu vyžaduje zápal a nadšení každého jednotlivce.

 

A co jsme podávali? podívejte se s námi:

STUDENÁ KUCHYNĚ

  • Kanapky s paštikou s kachních jater
  • Kanapky s roquefortovou pěnou
  • Kanapky s rajčátky a mozzarellou
  • Paštičky z listového těsta s koprovým mascarpone a uzeným lososem
  • Salát bar (rajčata, papriky, okurky, listové saláty, výběr dresingů)
  • Miniřízečky (30g) kuřecí se sezamem
  • Miniřízečky (30g) z vepřové kotlety
  • Anglický roastbeef s dijonský dipem
  • Výběr domácích uzeninových specialit s nakládanou zeleninou
  • Domácí tlačenka s jarní cibulkou
  • Výběr lahůdkových paštik servírovaných na zrcadle
  • Výběr sýrů s ořechy
  • Výběr uzeninových specialit s nakládanou zeleninou
  • Čokoládová fontána s kusový ovocem
  • Minipohár – mascarpone s jahodami
  • Variace minidezertů (výběr ze 4 druhů)
  • Mix kusového a krájeného ovoce, čokoládová fontána
  • Domácí jablečný závin (50g)
  • Svatební koláčky (tvaroh, povidla, mák, ořechy)

TEPLÁ KUCHYNĚ 400g/osoba:

  • Uzená kýta od kosti krájená před hosty
  • Pečené kuřecí špalíky na rozmarýnu
  • Šťouchané brambory
  • Marinovaná vepřová krkovička s pepřovou omáčkou
  • Bramborové dukáty
  • Mořský úhoř na másle s citronovým tymiánem
  • Glazovaná jarní zelenina
  • Kuskus s grilovanou zeleninou a pařížským pepřem
  • Grilované kuřecí špízy
  • Plzeňský hovězí guláš
  • Pečená kachna
  • Pečené kuřecí stehno

Aktuality

1Pros2017

Plán práce na měsíc prosinec 2017

Nahlédněte do plánu akcí v tomto měsíci ...

30List2017

Barmanský kurz podzim 2017

V týdnu od 20. do 24. 11. 2017 se žáci 1. ...

24List2017

Občerstvení pro ZČU

Den s absolventy na ZČU Zástupci Akademie ...

20List2017

Studenti na odborném veletrhu Bidfood 2017

Zpráva ze semináře – Odborný veletrh ...

7List2017

Veřejná pochvala studentky Beáty Gruberové…

Loňská přihláška Bey do akce ...

7List2017

Výuková exkurze v Klatovech

Žáci naší školy prvního ročníku oboru ...

3List2017

Gastronomická soutěž Svačina roku 2017

Pro Akademii hotelnictví a cestovního ruchu ...

1List2017

Plán akcí na měsíc listopad 2017

Podívejte se na přehled chystaných akcí v ...

24Října2017

Národní soutěž digitální gramotnosti

Národní soutěž digitální gramotnosti – ...

19Října2017

Bylinky ze školní zahrady

Školní zahrada nám dává bylinky pro ...

3Října2017

Veřejná pochvala studenta

S potěšením udělujeme pochvalu našemu ...

1Října2017

Plán akcí na měsíc říjen 2017

  4. 10. Kuchařská soutěž Olima v ...

      Instagram     

 

_____________________________

Hotelová škola


 hotelová škola jídelna

Vážení strávníci,

nově Vám nabídneme každý čtvrtek vybrané pokrmy české i mezinárodní kuchyně sezónního, i regionálního charakteru.
Pro Vaši lepší orientaci, bude tato speciální nabídka v jídelníčku zvýrazněna.


 


 Hotelová škola jídelna

Vážení rodiče,

ochutnejte naše jídla spolu se svými dětmi!
Oběd si objednáte den dopředu
do 12.00 hod na emailu školní jídelny: jidelna@hotelovka-plzen.cz .
Oběd zaplatíte v hotovosti ve školní jídelně. Cena jídla je 78.00 Kč
Školní jídelna


 

 HOTELOVÁ ŠKOLA PLZEŇ

Akademie hotelnictví a cestovního ruchu vypisuje studijní obory Cestovní ruch,  Hotelnictví, Kuchař - číšník a Podnikání