Nade Mží 1, Plzeň 318 00
tel.: 377 381 141
info@hotelovka-plzen.cz

Rekordní studentský Raut

Studenti oboru Kuchař číšník pod vedením paní Vojáčkové zorganizovali v prostorách našeho zákazníka zatím rekordní raut pro 300 hostů .

Raut se konal po dva dny, v pátek a v sobotu. Celkem na přípravě občerstvení ve formě studené a teplé kuchyně a na obsluze hostů spolupracovalo 16 studentů oboru Kuchař číšník.

Gratulujeme tímto všem studentům, protože zorganizovat raut podobného rozsahu vyžaduje zápal a nadšení každého jednotlivce.

 

A co jsme podávali? podívejte se s námi:

STUDENÁ KUCHYNĚ

  • Kanapky s paštikou s kachních jater
  • Kanapky s roquefortovou pěnou
  • Kanapky s rajčátky a mozzarellou
  • Paštičky z listového těsta s koprovým mascarpone a uzeným lososem
  • Salát bar (rajčata, papriky, okurky, listové saláty, výběr dresingů)
  • Miniřízečky (30g) kuřecí se sezamem
  • Miniřízečky (30g) z vepřové kotlety
  • Anglický roastbeef s dijonský dipem
  • Výběr domácích uzeninových specialit s nakládanou zeleninou
  • Domácí tlačenka s jarní cibulkou
  • Výběr lahůdkových paštik servírovaných na zrcadle
  • Výběr sýrů s ořechy
  • Výběr uzeninových specialit s nakládanou zeleninou
  • Čokoládová fontána s kusový ovocem
  • Minipohár – mascarpone s jahodami
  • Variace minidezertů (výběr ze 4 druhů)
  • Mix kusového a krájeného ovoce, čokoládová fontána
  • Domácí jablečný závin (50g)
  • Svatební koláčky (tvaroh, povidla, mák, ořechy)

TEPLÁ KUCHYNĚ 400g/osoba:

  • Uzená kýta od kosti krájená před hosty
  • Pečené kuřecí špalíky na rozmarýnu
  • Šťouchané brambory
  • Marinovaná vepřová krkovička s pepřovou omáčkou
  • Bramborové dukáty
  • Mořský úhoř na másle s citronovým tymiánem
  • Glazovaná jarní zelenina
  • Kuskus s grilovanou zeleninou a pařížským pepřem
  • Grilované kuřecí špízy
  • Plzeňský hovězí guláš
  • Pečená kachna
  • Pečené kuřecí stehno
Zpracovávám...
Napište nám