Rekvalifikace - Národní soustava kvalifikací

Podstrany:

Příprava pokrmů studené kuchyně Příprava teplých pokrmů Příprava minutek Složitá obsluha hostů Barman Sommelier Průvodce cestovního ruchu Termíny a Ceník služeb

Možnost rekvalifikace pod Národní soustavou kvalifikací

Získejte novou kvalifikaci! Akademie hotelnictví a cestovního ruchu je autorizovanou osobou v projektu Národní soustava kvalifikací (NSK), které připravilo MŠMT ve spolupráci s Národním ústavem odborného vzdělávání. Národní soustava kvalifikací je průběžně budovaný, státem podporovaný a občany i zaměstnavateli využitelný registr profesních kvalifikací existujících na pracovním trhu v ČR. Umožňuje zájemcům získat celostátně uznávané osvědčení o jejich profesní kvalifikaci, aniž by museli zasednout do školních lavic. 

Díky existenci profesních standardů je možné, aby se uchazeči nechali u tzv. autorizovaných osob přezkoušet a získali certifikát o svém vzdělání. Na naší Hotelové škole může uchazeč složit zkoušky v těchto dílčích kvalifikacích:

 

Pro úspěšné složení zkoušek je zapotřebí absolvovat přípravu ve stanoveném rozsahu. Příprava se skládá ze samostudia, praxe a z konzultací. Termíny konzultací jsou vypisovány lektorem vždy pro vybraný kurz na základě zájmu uchazečů.

 

Pokud uchazeč získá ovědčení z úplné profesní kvalifikace Kuchař a Číšník může se přihlásit ke složení závěrečných zkoušek a získat výuční list v oboru 65-51-H/01 Kuchař - číšník.

Úplná profesní kvalifikace kuchař se skládá ze 3 kvalifikací: Příprava teplých pokrmů, Příprava pokrmů studené kuchyně a Příprava minutek.

Úplnou profesní kvalifikaci číšník obdrží úspěšný absolvent kvalifikace Složitá obsluha hostů.

 

Kontakty:

 

Nyní jsme pro Vás i na Facebooku!

 

Jakub Kyliš

tel.: 602 340 208

e-mail: rekvalifikace@hotelovka-plzen.cz

5Ledna2018

5.1.2018

Rekvalifikace 2018 – Složitá obsluha hostů – úvodní hodina

Rekvalifikace Kuchař-číšník

 

ve středu 10. 1. 2018 od 16:00 začíná úvodní hodinou kurz Složitá obsluha hostů, který bude plynule navazovat na další kurzy pro získání profesní kvalifikace Kuchař-číšník.

Číst více...
20Záři2017

20.9.2017

Termíny rekvalifikačních kurzů 2017/2018

Akademie hotelnictví a cestovního ruchu Plzeň vyhlašuje termíny rekvalifikačních kurzů pro rok 2017/2018.
http://www.hotelova-skola-plzen.cz/rekvalifikace/

Číst více...
Zpracovávám...

Aktuality

16Února2018

Next-door by Imperial Praha – 6ti týdenní…

"Mám za sebou šesti týdenní stáž v ...

1Února2018

Plán práce na měsíc únor 2018

V přehledu naleznete plánované akce v ...

23Ledna2018

Kritéria přijímacího řízení pro šk.…

V příloze naleznete kritéria pro 1. kolo ...

16Ledna2018

Cukrářský kurz

Dne 16. 1. 2018 proběhl na naší škole ...

12Ledna2018

Lyžařský kurz 2018

Ve druhém lednovém týdnu absolvovali žáci ...

5Ledna2018

Rekvalifikace 2018 – Složitá obsluha…

Rekvalifikace Kuchař-číšník   ve středu ...

1Ledna2018

Plán akcí na měsíc leden 2018

Nahlédněte do plánu akcí v měsíci lednu ...

26Pros2017

Restauratér roku 2017

Lektor Akademie hotelnictví a cestovního ...

17Pros2017

1. Místo na Olimě 2017

Gastronomická soutěž Olima Cup Olomouc 2017 ...

1Pros2017

Plán práce na měsíc prosinec 2017

Nahlédněte do plánu akcí v tomto měsíci ...

30List2017

Barmanský kurz podzim 2017

V týdnu od 20. do 24. 11. 2017 se žáci 1. ...

24List2017

Občerstvení pro ZČU

Den s absolventy na ZČU Zástupci Akademie ...

      Instagram     

 

_____________________________

Hotelová škola


 hotelová škola jídelna

Vážení strávníci,

nově Vám nabídneme každý čtvrtek vybrané pokrmy české i mezinárodní kuchyně sezónního, i regionálního charakteru.
Pro Vaši lepší orientaci, bude tato speciální nabídka v jídelníčku zvýrazněna.


 


 Hotelová škola jídelna

Vážení rodiče,

ochutnejte naše jídla spolu se svými dětmi!
Oběd si objednáte den dopředu
do 12.00 hod na emailu školní jídelny: jidelna@hotelovka-plzen.cz .
Oběd zaplatíte v hotovosti ve školní jídelně. Cena jídla je 78.00 Kč
Školní jídelna


 

 HOTELOVÁ ŠKOLA PLZEŇ

Akademie hotelnictví a cestovního ruchu vypisuje studijní obory Cestovní ruch,  Hotelnictví, Kuchař - číšník a Podnikání