Rekvalifikace - Národní soustava kvalifikací

Podstrany:

Příprava pokrmů studené kuchyně Příprava teplých pokrmů Příprava minutek Složitá obsluha hostů Barman Sommelier Průvodce cestovního ruchu Termíny a Ceník služeb

Možnost rekvalifikace pod Národní soustavou kvalifikací

Získejte novou kvalifikaci! Akademie hotelnictví a cestovního ruchu je autorizovanou osobou v projektu Národní soustava kvalifikací (NSK), které připravilo MŠMT ve spolupráci s Národním ústavem odborného vzdělávání. Národní soustava kvalifikací je průběžně budovaný, státem podporovaný a občany i zaměstnavateli využitelný registr profesních kvalifikací existujících na pracovním trhu v ČR. Umožňuje zájemcům získat celostátně uznávané osvědčení o jejich profesní kvalifikaci, aniž by museli zasednout do školních lavic. 

Díky existenci profesních standardů je možné, aby se uchazeči nechali u tzv. autorizovaných osob přezkoušet a získali certifikát o svém vzdělání. Na naší Hotelové škole může uchazeč složit zkoušky v těchto dílčích kvalifikacích:

 

Pro úspěšné složení zkoušek je zapotřebí absolvovat přípravu ve stanoveném rozsahu. Příprava se skládá ze samostudia, praxe a z konzultací. Termíny konzultací jsou vypisovány lektorem vždy pro vybraný kurz na základě zájmu uchazečů.

 

Pokud uchazeč získá ovědčení z úplné profesní kvalifikace Kuchař a Číšník může se přihlásit ke složení závěrečných zkoušek a získat výuční list v oboru 65-51-H/01 Kuchař - číšník.

Úplná profesní kvalifikace kuchař se skládá ze 3 kvalifikací: Příprava teplých pokrmů, Příprava pokrmů studené kuchyně a Příprava minutek.

Úplnou profesní kvalifikaci číšník obdrží úspěšný absolvent kvalifikace Složitá obsluha hostů.

 

Kontakty:

 

Nyní jsme pro Vás i na Facebooku!

 

Jakub Kyliš

tel.: 602 340 208

e-mail: rekvalifikace@hotelovka-plzen.cz

5Ledna2018

5.1.2018

Rekvalifikace 2018 – Složitá obsluha hostů – úvodní hodina

Rekvalifikace Kuchař-číšník

 

ve středu 10. 1. 2018 od 16:00 začíná úvodní hodinou kurz Složitá obsluha hostů, který bude plynule navazovat na další kurzy pro získání profesní kvalifikace Kuchař-číšník.

Číst více...
20Záři2017

20.9.2017

Termíny rekvalifikačních kurzů 2017/2018

Akademie hotelnictví a cestovního ruchu Plzeň vyhlašuje termíny rekvalifikačních kurzů pro rok 2017/2018.
http://www.hotelova-skola-plzen.cz/rekvalifikace/

Číst více...
Zpracovávám...

Aktuality

19Června2018

Olympiáda 2018

Dne 15. 6. 2018 se v naší škole uskutečnil ...

5Června2018

Turistický kurz 2018

Začátkem června 2018 absolvovali žáci 2. ...

1Června2018

Plán práce na měsíc červen 2018

I v posledním měsíci školního roku se na ...

31Května2018

Vodácký kurz 2018

Koncem května absolvovali žáci 2. ročníku ...

29Května2018

Kurz vaření v Itálii

Ve dnech 12. – 20. května se studenti 1., ...

25Května2018

GDPR

Akademie hotelnictví a cestovního ruchu, ...

30Dubna2018

Výsledky přijímacího řízení 2018-2019

Přijímací komise při svém jednání dne ...

1Května2018

Plán práce na měsíc květen 2018

Na květen připravujeme..... ...

27Dubna2018

Poslední zvonění

Veselé ráno s našimi maturanty před ...

22Dubna2018

Exkurze do Plzeňského Prazdroje

Studentská zpráva z návštěvy pivovaru. ...

4Dubna2018

Matematický klokan - úspěch a dobré…

Zájemci z řad studentů tříd HC1, HC2, CR2 ...

1Dubna2018

Plán práce na měsíc duben 2018

Nahlédněte do aktivit naší školy, které ...

      Instagram     

 

_____________________________

Hotelová škola


 hotelová škola jídelna

Vážení strávníci,

nově Vám nabídneme každý čtvrtek vybrané pokrmy české i mezinárodní kuchyně sezónního, i regionálního charakteru.
Pro Vaši lepší orientaci, bude tato speciální nabídka v jídelníčku zvýrazněna.


 


 Hotelová škola jídelna

Vážení rodiče,

ochutnejte naše jídla spolu se svými dětmi!
Oběd si objednáte den dopředu
do 12.00 hod na emailu školní jídelny: jidelna@hotelovka-plzen.cz .
Oběd zaplatíte v hotovosti ve školní jídelně. Cena jídla je 78.00 Kč
Školní jídelna


 

 HOTELOVÁ ŠKOLA PLZEŇ

Akademie hotelnictví a cestovního ruchu vypisuje studijní obory Cestovní ruch,  Hotelnictví, Kuchař - číšník a Podnikání