Nade Mží 1, Plzeň 318 00
tel.: 377 381 141
info@hotelovka-plzen.cz

Rekvalifikace - Složitá obsluha hostů

65-008-H Složitá obsluha hostů

 

 Hotelová škola Plzeň je autorizovanou osobou pro Složitá obsluha hostů.

 

 

Cíl programu:

Cílem vzdělávacího programu Složitá obsluha hostů je připravit absolventa k získání odborných znalostí a dovedností v rozsahu stanoveném kvalifikačním standardem Složitá obsluha hostů 65-008-H.

Účastník programu získá znalosti a složí zkoušku z těchto odborných způsobilostí:

  1. Vyúčtování tržeb
  2. Uvedení hostů, poskytnutí pomoci při výběru z jídelního lístku
  3. Vyřizování objednávek hostů
  4. Sestavení jídelního lístku a sledu pokrmů
  5. Inkasování plateb od hostů
  6. Příprava a podávání nápojů
  7. Ošetřování a skladování nápojů
  8. Nakládání s inventářem
  9. Skladování potravinářských surovin
  10. Rozlišení základních způsobů obsluhy a akcí
  11. Příprava a výzdoba tabulí a prostor
  12. Podávání pokrmů a nápojů jednoduchou obsluhou
  13. Obsluha zařízení v odbytovém středisku
  14. Obsluha výčepních zařízení
  15. Podávání pokrmů a nápojů složitou obsluhou
  16. Výroba míchaných nápojů
  17. Zajištění bezpečnosti hostů, BOZP, PO
  18. Organizování práce v provozu a při gastronomických akcích
  19. Provádění hygienicko-sanitační činnosti v potravinářských provozech a dodržování hygienických předpisů

Požadavky na uchazeče:

- ukončené základní vzdělání

- potvrzení od lékaře, ke stažení níže

- dosažení věku 18 let

Způsob ukončení studia:

Úspěšné složení závěrečné zkoušky pod dohledem našeho autorizovaného zástupce.

Certifikát:

Po úspěšném složení závěrečné zkoušky získá účastník programu Osvědčení o profesní kvalifikaci dílčí kvalifikace Složitá obsluha hostů 65-008-H.

Cena:

6 000 Kč, včetně konzultačních hodin.

 

 

V případě Vašich dotazů nás neváhejte kontaktovat. Na Vaše dotazy rádi odpovíme.

 

 

Aktuality a akce školy

Maturitní zkoušky 2020

Informace k jarnímu termínu maturitních zkoušek (MZ) 2020 Přihláška na maturitní zkoušku a volitelný předmět je do 25. listopadu ...

14. 5. 2020


2. kolo přijímacího…

Dne 23. 4. 2020 bylo vypsáno 2. kolo přijímacího řízení pro obor Kuchař – číšník. Příjem přihlášek ke studiu ...

23. 4. 2020


Výsledky 1. kola…

Vážení uchazeči o studium, dovolte mi, abych Vás seznámila s VÝSLEDKY 1. KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ NA AKADEMII HOTELNICTVÍ A ...

23. 4. 2020


Jarní číslo Bulletinu…

Ve čtvrtek 23. 4. 2020 vychází jarní číslo Bulletinu AHCR. Věříme, že Vám zkrátí a zpříjemní čas strávený v ...

23. 4. 2020


Tipy k efektivnímu…

Vážení studenti, připravili jsme pro vás pár tipů, jak efektivně využít čas při domácím studiu. Věřím, že budou užitečné. ...

29. 3. 2020


Plán práce na měsíc…

Popis Datum od Datum do Třída Maturitní zkouška - písemná Čj 08.04.2020 HC 4, CR 4 Velikonoční prázdniny 09.04.2020 10.04.2020 ...

27. 2. 2020


Plán práce na měsíc…

Popis Datum od Datum do Třída Jarní prázdniny 02.03.2020 08.03.2020 všichni Matematický klokan 20.03.2020 všechny třídy od 8:00 (na 4 ...

27. 2. 2020


Kritéria přijímacího…

V příloze naleznete kritéria pro 1. kolo přijímacího řízení maturitních oborů. Podrobnější informace o přijímacím ...

31. 1. 2020


Plán práce na měsíc…

Popis Datum od Datum do Karlovarský pohárek 3.12.2019 Mikuláš pro MŠ 5.12.2019 Externí kurz v kuchyni - obsazená cvičná kuchyně ...

2. 12. 2019


Historie aktualit
Zpracovávám...
Napište nám