Nade Mží 1, Plzeň 318 00
tel.: 377 381 141
info@hotelovka-plzen.cz

Rekvalifikace - Příprava minutek

65-004-H Příprava minutek 

 

Hotelová škola Plzeň je autorizovanou osobou pro dílčí kvalifikaci Přípravu minutek.

 

Kurz je spojen s kurzem Příprava teplých pokrmů. 

 

Cíl programu:

Cílem vzdělávacího programu Příprava minutek je připravit absolventa k získání odborných znalostí a dovedností v rozsahu stanoveném kvalifikačním standardem Příprava minutek 65-004-H.

Účastník programu získá znalosti a složí zkoušku z těchto odborných způsobilostí:

  1. Volba postupu práce, potřebných surovin a zařízení pro přípravu pokrmů
  2. Přejímka potravinářských surovin
  3. Sestavení jídelního lístku a sledu pokrmů
  4. Příprava surovin pro výrobu jídel
  5. Úprava jatečního masa, drůbeže, ryb a zvěřiny pro kuchyňské zpracovávání
  6. Příprava pokrmů a specialit na objednávku
  7. Zpracování a úprava polotovarů
  8. Nakládání s inventářem
  9. Skladování potravinářských surovin
  10. Obsluha technologických zařízení v provozu
  11. Organizování práce v provozu
  12. Provádění hygienicko-sanitační činnosti v potravinářských provozech a dodržování hygienických předpisů

Požadavky na uchazeče:

- ukončené základní vzdělání

- dosažení věku 18 let

- potvrzení od lékaře, ke stažení níže

 

Způsob ukončení studia:

Úspěšné složení závěrečné zkoušky pod dohledem našeho autorizovaného zástupce.

Certifikát:

Po úspěšném složení závěrečné zkoušky získá účastník programu Osvědčení o profesní kvalifikaci dílčí kvalifikace Příprava minutek 65-004-H.

Cena:

6 000 Kč, včetně konzultačních hodin.

 

 

V případě Vašich dotazů nás neváhejte kontaktovat. Na Vaše dotazy rádi odpovíme.

 

Aktuality a akce školy

Zpracovávám...
Napište nám