Nade Mží 1, Plzeň 318 00
tel.: 377 381 141
info@hotelovka-plzen.cz

Rekvalifikace - Příprava pokrmů studené kuchyně

65-002-H Příprava pokrmů studené kuchyně

Zkouška proběhne dne 23. 4. 2019 od 14:00

Hotelová škola Plzeň je autorizovanou osobou pro dílčí kvalifikaci Příprava pokrmů studené kuchyně.

 

Termín kurzu bude upřesněn v návaznosti na ukončení kurzu Složitá obsluha hostů. 

 

Cíl programu:

Cílem vzdělávacího programu Příprava pokrmů studené kuchyně je připravit absolventa k získání odborných znalostí a dovedností v rozsahu stanoveném kvalifikačním standardem Příprava pokrmů studené kuchyně 65-002-H.  

Účastník programu získá znalosti a složí zkoušku z těchto odborných způsobilostí:

  1. Volba postupu práce, potřebných surovin a zařízení pro přípravu pokrmů
  2. Přejímka potravinářských surovin
  3. Příprava surovin pro výrobu jídel
  4. Příprava produktů běžné studené kuchyně
  5. Příprava a estetická úprava studených pokrmů pro slavnostní příležitosti
  6. Zpracování a úprava polotovarů
  7. Nakládání s inventářem
  8. Skladování potravinářských surovin
  9. Obsluha technologických zařízení v provozu
  10. Provádění hygienicko-sanitační činnosti v potravinářských provozech a dodržování hygienických předpisů
  11. Organizování práce v gastronomickém provozu

Požadavky na uchazeče:

-  ukončené základní vzdělání

-  potvrzení od lékaře, ke stažení níže

-  dosažení věku 18 let

Způsob ukončení studia:

Úspěšné složení závěrečné zkoušky pod dohledem našeho autorizovaného zástupce.

Certifikát:

Po úspěšném složení závěrečné zkoušky získá účastník programu Osvědčení o profesní kvalifikaci dílčí kvalifikace Příprava pokrmů studené kuchyně 65-002-H.

Cena:

6 000 Kč, včetně konzultačních hodin.

 

 

 

V případě Vašich dotazů nás neváhejte kontaktovat. Na Vaše dotazy rádi odpovíme.

 

Aktuality a akce školy

Maturitní zkoušky 2020

Informace k jarnímu termínu maturitních zkoušek (MZ) 2020 Přihláška na maturitní zkoušku a volitelný předmět je do 25. listopadu ...

14. 5. 2020


2. kolo přijímacího…

Dne 23. 4. 2020 bylo vypsáno 2. kolo přijímacího řízení pro obor Kuchař – číšník. Příjem přihlášek ke studiu ...

23. 4. 2020


Výsledky 1. kola…

Vážení uchazeči o studium, dovolte mi, abych Vás seznámila s VÝSLEDKY 1. KOLA PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ NA AKADEMII HOTELNICTVÍ A ...

23. 4. 2020


Jarní číslo Bulletinu…

Ve čtvrtek 23. 4. 2020 vychází jarní číslo Bulletinu AHCR. Věříme, že Vám zkrátí a zpříjemní čas strávený v ...

23. 4. 2020


Tipy k efektivnímu…

Vážení studenti, připravili jsme pro vás pár tipů, jak efektivně využít čas při domácím studiu. Věřím, že budou užitečné. ...

29. 3. 2020


Plán práce na měsíc…

Popis Datum od Datum do Třída Maturitní zkouška - písemná Čj 08.04.2020 HC 4, CR 4 Velikonoční prázdniny 09.04.2020 10.04.2020 ...

27. 2. 2020


Plán práce na měsíc…

Popis Datum od Datum do Třída Jarní prázdniny 02.03.2020 08.03.2020 všichni Matematický klokan 20.03.2020 všechny třídy od 8:00 (na 4 ...

27. 2. 2020


Kritéria přijímacího…

V příloze naleznete kritéria pro 1. kolo přijímacího řízení maturitních oborů. Podrobnější informace o přijímacím ...

31. 1. 2020


Plán práce na měsíc…

Popis Datum od Datum do Karlovarský pohárek 3.12.2019 Mikuláš pro MŠ 5.12.2019 Externí kurz v kuchyni - obsazená cvičná kuchyně ...

2. 12. 2019


Historie aktualit
Zpracovávám...
Napište nám