Nade Mží 1, Plzeň 318 00
tel.: 377 381 141
info@hotelovka-plzen.cz

Rekvalifikace - Příprava pokrmů studené kuchyně

65-002-H Příprava pokrmů studené kuchyně

Zkouška proběhne dne 23. 4. 2019 od 14:00

Hotelová škola Plzeň je autorizovanou osobou pro dílčí kvalifikaci Příprava pokrmů studené kuchyně.

 

Termín kurzu bude upřesněn v návaznosti na ukončení kurzu Složitá obsluha hostů. 

 

Cíl programu:

Cílem vzdělávacího programu Příprava pokrmů studené kuchyně je připravit absolventa k získání odborných znalostí a dovedností v rozsahu stanoveném kvalifikačním standardem Příprava pokrmů studené kuchyně 65-002-H.  

Účastník programu získá znalosti a složí zkoušku z těchto odborných způsobilostí:

  1. Volba postupu práce, potřebných surovin a zařízení pro přípravu pokrmů
  2. Přejímka potravinářských surovin
  3. Příprava surovin pro výrobu jídel
  4. Příprava produktů běžné studené kuchyně
  5. Příprava a estetická úprava studených pokrmů pro slavnostní příležitosti
  6. Zpracování a úprava polotovarů
  7. Nakládání s inventářem
  8. Skladování potravinářských surovin
  9. Obsluha technologických zařízení v provozu
  10. Provádění hygienicko-sanitační činnosti v potravinářských provozech a dodržování hygienických předpisů
  11. Organizování práce v gastronomickém provozu

Požadavky na uchazeče:

-  ukončené základní vzdělání

-  potvrzení od lékaře, ke stažení níže

-  dosažení věku 18 let

Způsob ukončení studia:

Úspěšné složení závěrečné zkoušky pod dohledem našeho autorizovaného zástupce.

Certifikát:

Po úspěšném složení závěrečné zkoušky získá účastník programu Osvědčení o profesní kvalifikaci dílčí kvalifikace Příprava pokrmů studené kuchyně 65-002-H.

Cena:

6 000 Kč, včetně konzultačních hodin.

 

 

 

V případě Vašich dotazů nás neváhejte kontaktovat. Na Vaše dotazy rádi odpovíme.

 

Zpracovávám...
Napište nám